Menu

SMCT, Michel Verhoeven, Stefan Maanders, AFAS Expert, Accountancy, Administratie, controlling, control, interim, interim-controller, sex, AFAS, cockpit, inzicht, bedrijfseconomisch, bedrijfseconomische, bedrijfseconomische analyse, jaarrekening, kwartaalrapportage, maandrapportage, consolidatie, Salure, HRM, HRM-dienstverlening, salarisadministratie, pay-roll, financiele administratie, financiële administratie, akmincontrol, asmincontrol, financieel management, financieelmanagement, financieelmanagement.nu, financieelmanagement.eu,

Papier....?

Wij doen de administratie efficiënt

met AFAS Software!           


ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

PraktijkVooruitzicht biedt administratieve ondersteuning op operationeel gebied. Hierbij kun je denken aan de dagelijkse werkzaamheden zoals het voeren van de administratie en het debiteuren- en crediteurenbeheer. Daarnaast verzorgen wij ook de salarisadministratie voor het personeel.

Advies op maat

Om tot een goed advies op maat te komen, maken we met nieuwe klanten altijd geheel vrijblijvend een persoonlijke afspraak. In dit gesprek wordt voor alle partijen duidelijk wat de precieze vraagstelling is en wordt de mate van ondersteuning bepaald. Een offerte op maat wordt dan voorgelegd. Een helder en duidelijk begin vormt de basis voor kwaliteit en tevreden klanten.